Beef carpaccio: Thinly sliced Beef Tenderloin, Fassona breed from the Piedmont region in Italy
Steak tartare: Hand-cut Beef tartare (Beef tenderloin), Fassona breed from the Piedmont region in Italy.
Salad with oxymel (honey and vinegar) dressing, rocket, tomatoes, katiki goat cheese, fennel and Cretan rusk
Tagliata (PIEDMONTESE, FASSONA - ITALIA - PREMIUMMEAT) - best served Rare or Medium Rare
Dessert of the day
Tartare από εκλεκτό Μοσχαρίσιο φιλέτο Piedmontese, Fassona, Premium Beef
Carpaccio Μοσχάρι Piedmontese, Fassona, Premium Beef
Σαλάτα με dressing οξύμελου, ρόκα, ντοματίνι, κατίκι, φινόκιο και Κρητικό παξιμάδι
Ταλιατα (PIEDMONTESE, FASSONA - IΤΑΛΙΑ - PREMIUMMEAT) πρόταση ψησίματος Rare ή Medium Rare
Γλυκό ημέρας
Πράσινη σαλάτα με ξινομυζήθρα Κρήτης (μαρούλι, iceberg) με σως βινεγκρέτ
Πλατώ με φιλεταρισμένο αρνάκι γάλακτος στα κάρβουνα,
Μπιφτέκι από επιλεγμένο σιτεμένο βοδινό κρέας
Κόντρα φιλέτο Βοδινό
Μοσχαρίσιο συκώτι στα κάρβουνα και λουκάνικο Τηλέμαχος από μαύρο Χοίρο και Βοδινό κρέας.
Γλυκό ημέρας.