Τηλέμαχος Athens
Awarded Restaurant
Meat & Wine Restaurant

Βραβευμένο Εστιατόριο στην κατηγορία Ελληνική κουζίνα. Μετουσιώνουμε την βαθιά γνώση και την αγάπη μας για την ελληνική γαστρονομία σε έναν υψηλής αισθητικής χώρο που καλλιεργεί συστηματικά την κουλτούρα του κρέατος. Η ελληνική παράδοση, τα διεθνή ρεύματα της κρεατοφαγίας κι ο σαγηνευτικός κόσμος του κρασιού πλέκονται περίτεχνα σε μια μοναδική, σχεδόν μυστικιστική εμπειρία. Στο Τηλέμαχος Athens πιστεύουμε φανατικά στην υψηλή κρεατική.

Γιώργος & Κώστας Τσιλιγκίρης
<b>Τηλέμαχος Athens</b><br/>Awarded  Restaurant <br/>
Meat & Wine Restaurant

Αυθεντική εμπειρία κρέατος

Η πρώτη ύλη έχει καθοριστική βαρύτητα στο Τηλέμαχος Athens. To tartar κόβεται στο χέρι και οι παραδοσιακές ψησταριές, η rotisserie και ο φούρνος Josper ψήνουν κάθε κομμάτι με περισσή ακρίβεια.

...περισσότερα

Πάνω από 200 ετικέτες κρασιού

Το κομψό και άνετο μπαρ με τους συντηρητές σε πρώτο πλάνο υπογραμμίζει τις χάρες της προσεκτικά επιλεγμένης και εκτενέστατης σε στιλ λίστας μας που ξεπερνά τις 200 ετικέτες, πολλές από τις οποίες είναι προσωπικές μας εισαγωγές.

...περισσότερα

Οι κεντρικοί πρωταγωνιστές

Τα κομμάτια της συλλογής μας αντικατοπτρίζουν με τον καλύτερο τρόπο τη γαστρονομική μας φιλοσοφία. Στο Τηλέμαχος Athens κάθε πιάτο είναι πολύτιμο και ταυτόχρονα προσιτό.

Σιδηρόδρομος

Βραστό, μοσχάρι

Βραστό μοσχαρίσιο κρέας με λαδολέμονο

Φιλέτο Chateaubriand

Φιλέτο, μοσχάρι, γίγας 1000γρ.

Tο best seller μας

Tartar

φιλέτο μοσχαριού αναμεμιγμένο με ποικιλία μπαχαριών

Tartar από εκλεκτό μοσχαρίσιο φιλέτο

Newsletter

Ενημερωθείτε για τις νέες γευστικές προτάσεις, τα μενού, τις εκδηλώσεις και τις νέες αφίξεις κρασιών στο Τηλέμαχος Athens

Πανεπιστημίου (Βενιζέλου Ελευθέριου) 10, 10671 Αθήνα
210.361.3300
210.361.3301
telemachosathens@gmail.com

Δευτ-Κυρ: 13:00 - 1:00 π.μ.